Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

από 17.00 ώρα της 6.11.2017 έως 09.00 ώρα της 7.11.2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Θανάσιμος τραυματισμός ατόμου Χθες (6.11.2017) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, ηλικιωμένος ημεδαπός, ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες, παρασύρθηκε από επιβατηγό όχημα, ιδιοκτησίας του, το οποίο είχε ανασφάλιστο χειρόφρενο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό Χθες (6.11.2017) το απόγευμα, στο 18ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Λεωνιδίου- Πελετών Αρκαδίας, επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Κυνουρίας.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (6.11.2017) το απόγευμα, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής τροχοφόρου Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, μία (1) περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας ημεδαπής, που είχε γίνει την 5/6.10.2017, στο Γύθειο Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, 18χρονος και ανήλικος, αντίστοιχα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή τροχοφόρου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (6.11.2017) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, την 5.11.2017, στη Σπάρτη Λακωνίας, μαζί με ακόμη έναν (1) 18χρονο ημεδαπό, αφαίρεσαν από κατάστημα ημεδαπού χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στο ιδιοκτήτη τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.